OVER ONS.

Al 4 jaar werken wij als een geoliede machine samen, waarvan 2 jaar als Dottz! Vanuit onze studie leerden wij elkaar kennen waar een gezellige, unieke en creatieve samenwerking uit is ontstaan. Als drie Achterhoekse meiden creëren wij met passie voor creatieve marketing de leukste projecten. Niet alleen in de Achterhoek, maar door heel Nederland. Dit doen we natuurlijk wel met een tikkeltje nuchterheid en humor. In ons kantoor hoor je namelijk alleen maar geluiden van gelach en plezier!

TEAM DOTTZ

Aniek

aniek@dottz.nl

Julien

julien@dottz.nl

Dionne

dionne@dottz.nl

IS JOUW WENS UNIEK?

Daar houden we van! Neem contact op, dan denken wij met je mee.
Ontwerp voor gevelborden

Euregionetwerk

Voor Euregionetwerk Industriecultuur kregen wij de vraag mee te denken over het ontwerp voor gevelborden. Borden die aan de gevel van bedrijven worden gehangen 

Een nieuwe website (met fotografie), een huisstijl en een logo

Tasteful

Voor lunchroom en maaltijdservice Tasteful in Ulft was het tijd om alles in een nieuw jasje te steken. Niet alleen een hun logo maar een compleet nieuwe huisstijl met een bijpassende moderne website. Om de sfeer van de opgeknapte lunchroom goed weer te geven, hebben we foto’s gemaakt voor de website. Benieuwd naar het eindresultaat? Kijk dan op de website.