Logo, huisstijl en middelen voor Terborg Gezond

Voor Terborg Gezond hebben wij een compleet pakket aan branding mogen ontwikkelen, inclusief logo, huisstijl en diverse bijpassende middelen.

Terborg Gezond staat voor gezondheid met een glimlach en ondersteunt mensen die een gezondere levensstijl willen aannemen, zoals stoppen met roken. Onze samenwerking resulteerde in een herkenbare en positieve uitstraling die hun missie perfect weerspiegelt.

Naast het logo en de huisstijl hebben we ook diverse middelen uitgewerkt, zoals vlaggen, flyers en visitekaartjes. Elk onderdeel is ontworpen om de kernwaarden van Terborg Gezond duidelijk en aantrekkelijk over te brengen.

Ontwerp voor gevelborden

Euregionetwerk

Voor Euregionetwerk Industriecultuur kregen wij de vraag mee te denken over het ontwerp voor gevelborden. Borden die aan de gevel van bedrijven worden gehangen 

Een nieuwe website (met fotografie), een huisstijl en een logo

Tasteful

Voor lunchroom en maaltijdservice Tasteful in Ulft was het tijd om alles in een nieuw jasje te steken. Niet alleen een hun logo maar een compleet nieuwe huisstijl met een bijpassende moderne website. Om de sfeer van de opgeknapte lunchroom goed weer te geven, hebben we foto’s gemaakt voor de website. Benieuwd naar het eindresultaat? Kijk dan op de website.