Dit is waar jij aan moet denken bij bedrijfsfotografie.

Belang van bedrijfsfotografie

Dottz

In een tijd waarin de online aanwezigheid van bedrijven essentieel is, kunnen goede foto’s het verschil maken tussen opvallen en verdwijnen in de digitale menigte. Dit is waar je aan moet denken tijdens een bedrijfsshoot.

Waarom moet je investeren in goede bedrijfsfoto’s

Goede bedrijfsfoto’s gaan verder dan alleen een visuele weergave van je team en werkruimte. Ze zijn de sleutel tot het uitstralen van professionaliteit, autoriteit en vertrouwen. In een wereld waarin eerste indrukken vaak online worden gevormd, zijn kwalitatieve beelden van onschatbare waarde. Laat potentiële klanten en partners zien dat jouw bedrijf serieus genomen mag worden.

Tip 1: Natuurlijke omgeving van jouw werkzaamheden:

Weg met de statische studiofoto’s! Creëer een visueel verhaal door foto’s te maken in jouw eigen bedrijfspand of een vergelijkbare omgeving. Deze aanpak geeft potentiële klanten een glimp van jouw core business, nog voordat ze de eerste stap binnen zetten. Het toont authenticiteit en maakt direct duidelijk waar jouw bedrijf voor staat.

Tip 2: Kies de juiste kleding

Kleding is meer dan alleen stof; het is een verlengstuk van jouw merkidentiteit. Draag neutrale kleding met af en toe een vleugje huisstijlkleuren. Dit zorgt ervoor dat je de foto’s in verschillende contexten kunt gebruiken. Kies kleding waarin je comfortabel bent, maar die je ook zonder aarzeling naar je werk zou dragen. Het draagt bij aan een professionele uitstraling, terwijl het toch authentiek blijft.

Tip 3: Diverse locaties

Bij een investering in bedrijfsfotografie is diversiteit de sleutel. Denk aan portretten, sfeerbeelden en contentfoto’s. Een variatie aan foto’s versterkt jouw merk en biedt veelzijdigheid in je marketingmateriaal. Plan op voorhand verschillende locaties in voor de shoot. Zo leg je de essentie van jouw bedrijf vast op diverse manieren en creëer je een uitgebreide beeldbank.

Het belang van bedrijfsfotografie kan niet genoeg benadrukt worden in de huidige zakelijke omgeving. Het gaat niet alleen om het vastleggen van momenten, maar om het vertellen van het verhaal van jouw bedrijf. Dus, investeer in kwalitatieve bedrijfsfoto’s en laat je onderneming stralen in de digitale wereld. Dottz staat klaar om je te helpen bij het vertalen van jouw verhaal naar visuele meesterwerken. Ontdek de kracht van beeld, verhoog je zichtbaarheid en onderscheid je van de rest.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen bij het creëren van bedrijfsfotografie 🌐📞

Ontdek meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg maandelijks inspiratie over creatieve marketing

Ons werk

Logo, huisstijl en middelen voor Terborg Gezond

Voor Terborg Gezond hebben wij een compleet pakket aan branding mogen ontwikkelen, inclusief logo, huisstijl en diverse bijpassende middelen. Terborg Gezond staat voor gezondheid met

Ons werk

Fotografie Coachpraktijk Achterhoek

Voor Gabrielle Kiefmann-Bos, eigenaresse van Coachpraktijk Achterhoek, mochten wij een serie foto’s maken die zij kan inzetten op haar website, social media en andere promotionele

Ons werk

Robuuste Sauna

𝗩𝗮𝗻 𝗲𝗲𝗻 𝘀𝗶𝗺𝗽𝗲𝗹𝗲 𝗦𝗘𝗢-𝘃𝗿𝗮𝗮𝗴 𝘁𝗼𝘁 𝗲𝗲𝗻 𝘁𝗼𝘁𝗮𝗹𝗲 𝗺𝗮𝗸𝗲-𝗼𝘃𝗲𝗿 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗥𝗼𝗯𝘂𝘂𝘀𝘁𝗲 𝗦𝗮𝘂𝗻𝗮 -dat was ons avontuur met Joost, de oprichter. We doken diep in de kern

Ontwerp voor gevelborden

Euregionetwerk

Voor Euregionetwerk Industriecultuur kregen wij de vraag mee te denken over het ontwerp voor gevelborden. Borden die aan de gevel van bedrijven worden gehangen 

Een nieuwe website (met fotografie), een huisstijl en een logo

Tasteful

Voor lunchroom en maaltijdservice Tasteful in Ulft was het tijd om alles in een nieuw jasje te steken. Niet alleen een hun logo maar een compleet nieuwe huisstijl met een bijpassende moderne website. Om de sfeer van de opgeknapte lunchroom goed weer te geven, hebben we foto’s gemaakt voor de website. Benieuwd naar het eindresultaat? Kijk dan op de website.